Heyy ! selamat dtg :)

Sunday, May 29, 2011

Holiday Coming !

woot ! woot ! holiday sudaa dtg meyhh . exam pown daa abs . tinggal tunggu result jerk ,  aku ta taw la result aku mcm mane nanty , holiday daa dtg , so lupe kan buku teks , buku nota segale , nahh pastu result ke laut . hahaha .
ary sabtu tade g mane2 pown , ary ahad ptg bosan gler , dlm kol 6:30 aku baru kua ngan kak ema n adk die , fuhh g jln2 best , pastu g kdai kek . kenyang na mampos mkn mcm2 , huh ! na muntah daa ase nye . kalau muntah aku ase keluar smue yg aku mkn td , aku mkn hot & spicy chicken rice , air soya , pizza hotdog , nugget , mcm2 ah . g ngan fynas suhaimi , korg kenal ? ta ? bangang btol korg nie , tape2 jup ag aku upload pic die , g ngan fynas suhaimi , wiwin , abg faizal , kak ema n me la :D hahaha .

Friday, May 20, 2011

Haruskah ?

                  dikala dikau mencari cinta
                  aku memberi tapi tak pernah 
                  ku rasakan , dikala aku dilamun cinta
                 dengan dirimu mengapa kau jauh dariku
                 tiada cinta didalam dirimu , bia pown kau kata 
                 "baby i love you "
                  tidak kau rasa getaran ini , tiada cinta lain sehebat cintaku
                 haruskah aku menanti cinta ini , kerna kau masih tak
                mengerti hatiku  
                tak perlu kau ucap "baby i love you so "
              kerna cinta darimu , ta sehebat cintaku   
                  

             haruskah aku menanti ? haruskah aku cinta kamu ?
             kerna ku tahu coz baby you don't love me so .


             <3

bagos , aku suka !

lame ta update blogger nie , haish , maklum lha bz an :D
weyhh ingt ag budax yg cyrus2 babi , betine sundal tu ? bagos kalau ingt , die block aku doe . aku suke sgt2 . so lpas nie aku ta payah lha na tgk prof pic die yg burok tu :)
ag pown aku benci tgk muke kau doe , aku berangkt2 dgn shahrul , azree , kimy , kak maii , dyno , dgn smue org yg dieorg jadi kan aku adk angkt , kau pown na kan ?
heyhh , dgn fred n elai pown kau jadi kan ? serabuk btol kau nie .
kau buat cter yg elai n fred minx cpl ngan kau kan ? HAHAHAHA , kelakar doe kau nie .
jgn perasan sgt ea budax !

bagos , aku suka !

lame ta update blogger nie , haish , maklum lha bz an :D
weyhh ingt ag budax yg cyrus2 babi , betine sundal tu ? bagos kalau ingt , die block aku doe . aku suke sgt2 . so lpas nie aku ta payah lha na tgk prof pic die yg burok tu :)

Tuesday, May 17, 2011

kau knape ?

asal kau jadi serabuk mcm nie ha ? aku ta kacaw idop kau kan ? aku remove kau kat fb , kau add balek , kalau aku taw kau mcm nie , daa lame aku ta approve kau , kau kate aku kacau pakwe kau . abs kau naek basikal ngan pakwe aku tu , ape bnde ? ble pakwe aku lari dri kau , kau kejar , jadah mende tu ? serabuk ah kau .
nie ade pulakk bgtaw aku psl kau kutok2 aku .
secret : ieyra ktuk awk , mle2 aqila bukak n0tebook then ada gmbr awk . qila kta eh sabrina lah ! iera kta mana2 qila pun tnjuk , then dia kata seksi gle biasa lah owg takcntik mmg sllu pkai seksi2 then qila sound ko pun sma jgk . dy bengang then ter0s bla !


aku :eeeuuukk ! asal die cm tu ? saye ta kacaw die pown . asal die na kacaw saye ? tgk jerk balasan die ape nanty :)


secret : bla sy sb0t nama awk dy mla lah kata2 yg cm2 . sebb pe ? sbb dy taksuka awk rpt dgn kimy ! eeeiii perasan gila gedik tuh .


aku : rapat ngan kimy ? saye ta cuit kimy pown mcm die cuit pakwe saye , so ape masalah die ?


secret : bet0l2 . tah pape jer kan minah tu . gedik bet0l ! takpe sabrina jgn risau t law dy kt0p awk sy biethu k .


aku : okeng , tq :)


secret : samae - same :)


so , u all daa bacekan ? pelik kan pompuan nie ? aku buat love kat kimy n wan , tag name dieorg , dekat kimy ade love tu , dekat wan pown ade jugax love tu , kalau kat kimy jerk aku letak love tu , laen lha kalau kau na mara2 , masalah nye , aku letak love tu dekat due2 abg angkt aku , wan n kimy . tu pown kau na melenting mara2 kan ? kau rapat2 ngan pakwe aku , bertepuk tampa ade aku mara kau mcm kau mara aku ? ade kew ? tade kan ? so kau pk sendiri ah pangai kau tu , one more thing , jgn suke pertikai ape yg aku pakai , ikot aty aku lha aku na pakai ape pown , na pakai bikini kew na pakai baju kawin ke , tana pakai baju kew . aku berpakaian moden , bukan mcm kau , balek2 track suit n t - shirt pastu ngan rmbot kampong kau tu . bodo , kalau na kutok aku , laen kali cermin dlu diri kau !

Sunday, May 15, 2011

menang !

yeahh ! skolah anjung menang zapin , JOHAN beb ! heee .
congrate kpade budax2 zapin n kepade tia ngan nasriq coz johan jugax dlm nyanyian .
<3

Wednesday, May 11, 2011

Isnin (9.5.2011)

ary nie dtg skolah mcm biase , pakai baju pengawas , then perhimpunan , ade majlis penutup sempena ape bende pown ta taw lha , then ade adiah2 , kategeori meneroka peribahasa dlm buku teks komsas , aku n lyn menang , hahaa , naek pentas doe amek adiah , bapak bengang muke aku , aku ingt ta menang , upe2 nye menang . huhuk . :)

Tuesday, May 10, 2011

denda lagi !

yaww wazzup wazzup . hahhaha , ary nie kat skolah cm biase jerk , cume time belajar komsas ngan ckgu bodo tu jerk aku , yaya n azlin kene diri , pastu kene diri kat lua , sbb ape ? sbb keje skolah tidak buat lha . hahahha , mase bi pulak kene diri atas kerusi , haish , mcm2 , diri sbb ta hafal menatang ape entah dlm buku literature . budush jerk . hahahaha , pastu time asar , buat bising kat surau , nahh kau , kene lagi , denda nye senang jerk , hehe , angkt jajan besar n byk smpai bilik guru . perghh aku ckp , menyeksa kan doe . hahha . maklum lha budax bermasalah dlm kelas . huhu :D peace .

bodo punye budax !

cilakak abis sape yg uat fb "bna cyunk ery " , heyhh bodo , aku taw lha kiteorg nie sweet cpl , tp jgn lha smpai name fb pown na buat name kiteorg , bodo btol , kalau aku dpt tau sape yg uat tu , nie ha , aku bg double fuck atas dahi kau tu . bodo !

Sunday, May 8, 2011

Happy Mothers Day

Happy Mothers Day kepade ibu ibu yg di luar sane . hihi . ary nie aku n family g kota , saje jln2 bwk umi aku , time2 na amek pic , time tu lha sengugut dtg , cilakak btol lha . tp ade lha pic skit2 . na tgk ? nie ha







kau nmpk muke aku cm mne atas nie ? hahaha , cover jongang sebenar nye , bak akte bapak aku lha yg aku nie jongang . hahhaa , pape pown . aku eppy ary nie
<3

Saturday, May 7, 2011

Kepenatan :(

heyyhhh guys ! ary nie aku g dewan jubli intan sbb ade show then lpas show tu aku n azrie masok dlm dewan tu sbb na amek Netbook HP , hahaa , cantekk der netbook tu . wane itam , tp lambang 1Malaysia bapak besar kat netbook tu , cilakak btol . daa mcm ape pulakk , zapin td penat gler , then esok ade show lagi , perghh ! na mampos aku , last2 minute der ckgu bgtaw ckp ade show , hurmm , about netbook tu walid aku anta kedai coz kene setting dlu , jadah mende entah kua tbe2 , bodo punye netbook .

Friday, May 6, 2011

ish3 ! pangai kau nie

sedihh siakk ngan pangai kau nie , kau mcm penting kan futsal dri aku kan ? skit2 futsal , skit2 futsal , aku futsal kpale kau kang baru kau tahu . ish ! aku nie daa mcm ieyra pulakk , dpt pakwe yg ta penting kan gf dlm idop die . bole gler taw ta kalau cm nie . grrr ~
lpas nie kau kawin ngan futsal jerk lha ea , amek berat smue psl futsal , aku nie kau campak jerk kat sungai muke due tu taw . tq buat aku cm nie :)

siyuzly kau na pndah ?

heyhh ieyra budax mushux , betol ke kau na pndah ? tayah pndah lha , aku ta sempat na hang out ngan kau , ta sempat na tunjuk bagaimane aku n ery gadoh , romantik , baek , nganjeng2 , wahhh gitu ! hahaha , oke kembali siyuz . jgn pndah ea sygs :) , kesian lha kat aku nie , na rase jugax cm mne hang out ngan org cantekk cm kau nie . jgn pndah taw :)
syg kau . ily , hee <3
rambot kau daa baru , rambot kau mcm aku dlu ,
rambot kau baru mcm aku dlu taw . haha , ary tu jmpe kau , kau pakai baju sukan skolah kau kan ? cm nie kan ? dgn rambot kau yg dlu kan ?

ha nie , kau nmpk ta ? psl kau jerk aku na story , 80 gmbr kalau bole aku na amek dlm fb kau tu . hahaha , ieyra minx halal ea amek pic ieyra nie . huhu :P
nie jerk kot aku na update . daa ~

Thursday, May 5, 2011

Internet lembab cm siput babi !

bodo punye internet , lembab na mampos , aku na on9 fb lha doe . tlg cepat2 kan skit line kau 2 ea . damn !

Wednesday, May 4, 2011

Pertandingan Menyanyi

yaww2 ! haha , memang best gler , budax pertame nyanyi budax kembar , aku ta taw sape name die , antare aidil or adha . wahh name die ! haha
yg kedua tia babi feat nasriq , lagu for the rest of my life , nasriq nyanyi sedap jerk , tbe ke tia nyanyi , mcm tulang ikan sangkot kat tekak , bodo suare mcm ape sial . kau nyanyi nasyid jerk lha , ta padan lha ngan suare kau na nyanyi lagu 2 . shit !
yg ketige elai feat farid , lagu billionaire , terbaek lha elai time rap 2 . haha
korg kenal elai ? ta ea ? nie ha elai
ha 2 die elai . hahaha . terbaek lha elai . hope u menang beb :D

Monday, May 2, 2011

thanks b buat bby eppy mlm nie :)

thanks sgt2 b sbb buat bby eppy mlm nie (2.5.2011) . ha kau daa dengar kan aku ketawe mcm mne ? hahaha , mcm pontianak daa kan ? kat skolah bby ta mcm 2 kan ? sbb bby malu na ketawe cm 2 . hihik . 
mlm nie kite daa share smue problem kite , then kau tnye soalan nie
ery : b org ke bape dlm idop bby ?
aku : org ke 3 , nape ?
ery : yg pertame sape ?
aku : Danish Haikal
ery : budax yg pendek 2 ?
aku : haah , haha , skunk die tinggi daa
ery : yg ke 2 ?
aku : faris budax segamat .
ery : yg ke 3 ?
aku : bape kali na ckp , yg ke 3 b lha . b nie , cepuk kang . haha
then aku tnye soalan yg same
aku : bby org ke bape dlm idop b ?
ery : yg pertame budax nitar , ke due amalia , ke tige budax tanjung genting (kalau ta silap lorh ) , ke empat (aku ta ingt) ke lime eika budax melake , ke enam baru bby
aku : heyhh kau nie , tgk aku letak kau kat tmpat ke 3 taw . 
hahahah , due2 ketawe . suke bebeno mlm nie . 
last skali aku ckp na tydo , mate ngantok gler beb , aku ta taw nape ngantok gler babi mate nie
aku : byee b .
ery : byee jerk ?
aku : syg awk 
ery : awk ?
aku : byk soal btol , byee b , syg b , luv u , muahh
ery : kish skali jerk , kat dahi , pipi , lips . 
aku : dahi , pipi kiri kanan n lips . ouh 4 kali . nahh amek nie muah muahh muahh muahh , luv u b <3
ery : muahh , luv u 2
~THE END ~
aku eppy sgt ngan kau . syg kau <3

2.5.2011 (Isnin)

assalamualaikum . . ade org ta ? ade ? ukey bagos , maknenye korg still nanty2 kan story mory dri aku . HAHA
ary nie my mum n lovely dad tade kat uma so aku dok sorg2 kat uma . aku bgn tydo kol 2:00 ptg , hoho awal kan ? tu pown aku bgn sbb sedare lelaki aku dtg na gne pc kat uma , segan doe die dtg aku ta bgn ag . hahhaa then mandi2 , dlm kol 4 lebih kua g jln2 ngan wiwin n abg faizal . best gler naek kete myvi bukak lagu kuat2 , speaker dlm kete 2 na pecah daa agk nye coz terlampau kuat sgt kiteorg bukak . hahaha .
g sri daik , 8 puloh kali lalu kat uma Hairi . then g air papan , g expo , kat expo na buat gelang , cantek gler gelang 2 , tbe2 nmpk Dyno ex bf wiwin 2 , wiwin cepat2 tarik tgn aku , tros masok kete , lpas 2 balek uma , mandi2 , rest . , nyte

Sunday, May 1, 2011

yaww korg !

td g marrybrown ngan budax2 zapin , then g expo dlm ujan ngan dieorg , haha , best gler , abs basah lencon smue , kiteorg punye lha semangat berlari tana kene ujan kononnye , ckgu bole berjln lenggang kangkung , grr ~ last2 smue basah gler . pastu g anta budax laki , mule2 na anta azrie dlu sbb azrie jaoh kan kat kem . si zarul pulakk ngajok , die na balek dlu , so anta zarul dlu , adib kene tinggal kan kdai atok die , lpas anta zarul , anta syafiq , then baru anta azrie , aku ta pnahh masok kem sebenarnye , so ble 1st time masok , cm jakon pulakk . hahaha . btw ta sempat amek gmbr td coz basah kuyup kiteorg .