Heyy ! selamat dtg :)

Tuesday, May 17, 2011

kau knape ?

asal kau jadi serabuk mcm nie ha ? aku ta kacaw idop kau kan ? aku remove kau kat fb , kau add balek , kalau aku taw kau mcm nie , daa lame aku ta approve kau , kau kate aku kacau pakwe kau . abs kau naek basikal ngan pakwe aku tu , ape bnde ? ble pakwe aku lari dri kau , kau kejar , jadah mende tu ? serabuk ah kau .
nie ade pulakk bgtaw aku psl kau kutok2 aku .
secret : ieyra ktuk awk , mle2 aqila bukak n0tebook then ada gmbr awk . qila kta eh sabrina lah ! iera kta mana2 qila pun tnjuk , then dia kata seksi gle biasa lah owg takcntik mmg sllu pkai seksi2 then qila sound ko pun sma jgk . dy bengang then ter0s bla !


aku :eeeuuukk ! asal die cm tu ? saye ta kacaw die pown . asal die na kacaw saye ? tgk jerk balasan die ape nanty :)


secret : bla sy sb0t nama awk dy mla lah kata2 yg cm2 . sebb pe ? sbb dy taksuka awk rpt dgn kimy ! eeeiii perasan gila gedik tuh .


aku : rapat ngan kimy ? saye ta cuit kimy pown mcm die cuit pakwe saye , so ape masalah die ?


secret : bet0l2 . tah pape jer kan minah tu . gedik bet0l ! takpe sabrina jgn risau t law dy kt0p awk sy biethu k .


aku : okeng , tq :)


secret : samae - same :)


so , u all daa bacekan ? pelik kan pompuan nie ? aku buat love kat kimy n wan , tag name dieorg , dekat kimy ade love tu , dekat wan pown ade jugax love tu , kalau kat kimy jerk aku letak love tu , laen lha kalau kau na mara2 , masalah nye , aku letak love tu dekat due2 abg angkt aku , wan n kimy . tu pown kau na melenting mara2 kan ? kau rapat2 ngan pakwe aku , bertepuk tampa ade aku mara kau mcm kau mara aku ? ade kew ? tade kan ? so kau pk sendiri ah pangai kau tu , one more thing , jgn suke pertikai ape yg aku pakai , ikot aty aku lha aku na pakai ape pown , na pakai bikini kew na pakai baju kawin ke , tana pakai baju kew . aku berpakaian moden , bukan mcm kau , balek2 track suit n t - shirt pastu ngan rmbot kampong kau tu . bodo , kalau na kutok aku , laen kali cermin dlu diri kau !

No comments:

Post a Comment