Heyy ! selamat dtg :)

Sunday, May 29, 2011

Holiday Coming !

woot ! woot ! holiday sudaa dtg meyhh . exam pown daa abs . tinggal tunggu result jerk ,  aku ta taw la result aku mcm mane nanty , holiday daa dtg , so lupe kan buku teks , buku nota segale , nahh pastu result ke laut . hahaha .
ary sabtu tade g mane2 pown , ary ahad ptg bosan gler , dlm kol 6:30 aku baru kua ngan kak ema n adk die , fuhh g jln2 best , pastu g kdai kek . kenyang na mampos mkn mcm2 , huh ! na muntah daa ase nye . kalau muntah aku ase keluar smue yg aku mkn td , aku mkn hot & spicy chicken rice , air soya , pizza hotdog , nugget , mcm2 ah . g ngan fynas suhaimi , korg kenal ? ta ? bangang btol korg nie , tape2 jup ag aku upload pic die , g ngan fynas suhaimi , wiwin , abg faizal , kak ema n me la :D hahaha .

Friday, May 20, 2011

Haruskah ?

                  dikala dikau mencari cinta
                  aku memberi tapi tak pernah 
                  ku rasakan , dikala aku dilamun cinta
                 dengan dirimu mengapa kau jauh dariku
                 tiada cinta didalam dirimu , bia pown kau kata 
                 "baby i love you "
                  tidak kau rasa getaran ini , tiada cinta lain sehebat cintaku
                 haruskah aku menanti cinta ini , kerna kau masih tak
                mengerti hatiku  
                tak perlu kau ucap "baby i love you so "
              kerna cinta darimu , ta sehebat cintaku   
                  

             haruskah aku menanti ? haruskah aku cinta kamu ?
             kerna ku tahu coz baby you don't love me so .


             <3

bagos , aku suka !

lame ta update blogger nie , haish , maklum lha bz an :D
weyhh ingt ag budax yg cyrus2 babi , betine sundal tu ? bagos kalau ingt , die block aku doe . aku suke sgt2 . so lpas nie aku ta payah lha na tgk prof pic die yg burok tu :)
ag pown aku benci tgk muke kau doe , aku berangkt2 dgn shahrul , azree , kimy , kak maii , dyno , dgn smue org yg dieorg jadi kan aku adk angkt , kau pown na kan ?
heyhh , dgn fred n elai pown kau jadi kan ? serabuk btol kau nie .
kau buat cter yg elai n fred minx cpl ngan kau kan ? HAHAHAHA , kelakar doe kau nie .
jgn perasan sgt ea budax !

bagos , aku suka !

lame ta update blogger nie , haish , maklum lha bz an :D
weyhh ingt ag budax yg cyrus2 babi , betine sundal tu ? bagos kalau ingt , die block aku doe . aku suke sgt2 . so lpas nie aku ta payah lha na tgk prof pic die yg burok tu :)

Tuesday, May 17, 2011

kau knape ?

asal kau jadi serabuk mcm nie ha ? aku ta kacaw idop kau kan ? aku remove kau kat fb , kau add balek , kalau aku taw kau mcm nie , daa lame aku ta approve kau , kau kate aku kacau pakwe kau . abs kau naek basikal ngan pakwe aku tu , ape bnde ? ble pakwe aku lari dri kau , kau kejar , jadah mende tu ? serabuk ah kau .
nie ade pulakk bgtaw aku psl kau kutok2 aku .
secret : ieyra ktuk awk , mle2 aqila bukak n0tebook then ada gmbr awk . qila kta eh sabrina lah ! iera kta mana2 qila pun tnjuk , then dia kata seksi gle biasa lah owg takcntik mmg sllu pkai seksi2 then qila sound ko pun sma jgk . dy bengang then ter0s bla !


aku :eeeuuukk ! asal die cm tu ? saye ta kacaw die pown . asal die na kacaw saye ? tgk jerk balasan die ape nanty :)


secret : bla sy sb0t nama awk dy mla lah kata2 yg cm2 . sebb pe ? sbb dy taksuka awk rpt dgn kimy ! eeeiii perasan gila gedik tuh .


aku : rapat ngan kimy ? saye ta cuit kimy pown mcm die cuit pakwe saye , so ape masalah die ?


secret : bet0l2 . tah pape jer kan minah tu . gedik bet0l ! takpe sabrina jgn risau t law dy kt0p awk sy biethu k .


aku : okeng , tq :)


secret : samae - same :)


so , u all daa bacekan ? pelik kan pompuan nie ? aku buat love kat kimy n wan , tag name dieorg , dekat kimy ade love tu , dekat wan pown ade jugax love tu , kalau kat kimy jerk aku letak love tu , laen lha kalau kau na mara2 , masalah nye , aku letak love tu dekat due2 abg angkt aku , wan n kimy . tu pown kau na melenting mara2 kan ? kau rapat2 ngan pakwe aku , bertepuk tampa ade aku mara kau mcm kau mara aku ? ade kew ? tade kan ? so kau pk sendiri ah pangai kau tu , one more thing , jgn suke pertikai ape yg aku pakai , ikot aty aku lha aku na pakai ape pown , na pakai bikini kew na pakai baju kawin ke , tana pakai baju kew . aku berpakaian moden , bukan mcm kau , balek2 track suit n t - shirt pastu ngan rmbot kampong kau tu . bodo , kalau na kutok aku , laen kali cermin dlu diri kau !

Sunday, May 15, 2011

menang !

yeahh ! skolah anjung menang zapin , JOHAN beb ! heee .
congrate kpade budax2 zapin n kepade tia ngan nasriq coz johan jugax dlm nyanyian .
<3

Wednesday, May 11, 2011

Isnin (9.5.2011)

ary nie dtg skolah mcm biase , pakai baju pengawas , then perhimpunan , ade majlis penutup sempena ape bende pown ta taw lha , then ade adiah2 , kategeori meneroka peribahasa dlm buku teks komsas , aku n lyn menang , hahaa , naek pentas doe amek adiah , bapak bengang muke aku , aku ingt ta menang , upe2 nye menang . huhuk . :)