Heyy ! selamat dtg :)

Saturday, April 30, 2011

Birthday Party !

Birthday Party Eika , heee , best gler . but Encik Hairi ta na dtg . grrr ~ sgt mara aku . btw sokey lha  .
then daa celebrate smue , kiteorg ape lagi , take a pic lorh . hehe . byk gler gmbr , nanty aku upload lorh .
lpas daa abs amek gmbr smue , wiwin n kakak die balek uma , aku ddok jerk kat uma eika ag , tade kwn , cm org bodo daa kat situ . haha . entah pape dieorg ronggeng cm ape daa , aku pown daa ngantok . si hairi nie ckp jerk lbih na dtg lha ape lha , penat tunggu taw ?! tp ta dtg jugax . grr ~
gosh ! sgt tired , balek pown daa kol 1:30 pagi . bersih2 kan celak kat mate smue , then tydo !
nyte <3
nmpk nie ? baju nie lorh yg aku pakai g party eika , hee , tema itam n kelabu . chumell ta ? burok kan ? HAHA :)

Thursday, April 28, 2011

menang lagi !

berkat doa aku kot , team kawad kaki budax laki skolah anjung menang . haha , tahniah ye wahai Encik Hairi hee , one more thing , aku cpl balek ngan die . best gler , ase tenang jerk taw ble ngan kau .
luv u lha <3

cikgu Fuck !

weyhh ckgu , kau memang fuck kan , ikot suke aty mak bapak kau jerk na tendang meja aku then na panggl aku BABI , kau ingt kau sape ? kau ingt kau perdana menteri na panggl aku cm 2 ? bapak kau ah , aku benci kau bodo . base babi

Wednesday, April 27, 2011

suke3 ! yeahh !

cakk , heee :D story about today . wahh na speaking pulakk daa . haha , kat skolah cm biase lorh ta masok kelas g berlatih zapin jerk , then ckgu suh rest , time rest 2 aku tgk lha budax2 kawad . ehemm2 , budax kawad 2 ade lha Encik Hairi , hahah , sian kau doe , kene jemur jerk . panas kan ? hurm
balek skolah cm biase , then dlm kol 7 lebih ade mc8 masok , mc8 Encik Hairi , die kate doa kan dieorg menang kawad esok cm budax pompuan td , hoho , budax anjung menang beb !
aku pown balas lha , ukey aku doa kan , n kau jgn botak sgt taw kpale nanty ta chumell . haha , siap pesan ag tau nie :D
then mc8 lha cm biase , kau kate kau na cpl balek , gembire gler ble kau ckp gitu . skunk nie aty aku daa terbuke balek untok kau . so cpt2 lha minx cpl ngan aku tau . heee , syg kau Encik Hairi <3

Tuesday, April 26, 2011

betol kew ?

smalam berlatih zapin bagai na mati , then kol 3 ptg smpai 3:40 rehat , naek rehat 2 smue budax zapin laki bgtaw aku , Encik Hairi pesan jgn cpl ngan org laen , sbb die na cpl balek ngan aku , die syg aku , die nyesal dgn pangai die cm 2 . hoho , aku percaye 1% jerk dgn budax zapin laki n kau . aku ta taw lha maybe budax2 tu saje na kene kan aku or whatever lha . malas na ckp psl nie ag , maybe single lagi bagos !

Selase (26.4.2011)

heyhh all ! hee , aku ary nie ukey jerk , badmood pown ade ugax , bgn tydo , mandi2 , mkn , siap2 g skolah , yaya amek . haha , g skolah same , n 1 ary nie aku ta masok kelas coz sebok ngan berlatih zapin untok show ,
hurmm . badmood sbb die , die uat aku nie cm ape . everything aku buat demi kau , aku try ta layan laki laen sbb kau , aku try ta jadi budax gedixs sbb kau , aku bg kau hug n kish aku ( jgn tnye lha kish kat mane )
last2 kau buat cm nie , kau kate kau nyesal cpl ngan aku , fine lha . aku berubah aty lepas kau ckp cm 2 . tau ta?! malas na layan kau lagi !
   ~ the end ~
cter abs , so lastly aku clash with him 
but im still love him <3
hurm , trime lha ape yg jadi dgn aty yg terbuke :)
byeee ~

Monday, April 25, 2011

Justin Bieber sings Baby with a fan

Isnin (25.4.2011)

yaww ! haha , story ary nie aku kat skolah cm biase jerk , ade something berlaku but nanty lha aku story :)
balek skolah jerk salin baju skolah , pakai baju biase , merempit ngan mak aku ,. haha best gler . daa lame aku ta merempit ngan mak aku . heee
then aku nmpk nomi , aimin & boboy naek motor .
perghh ! shemart gler rambot kaw boy , chantekk meyhh , suke aku tgk . hahaha

Sunday, April 24, 2011

cm mne na ubah pangai ?

korg taw ta kelas 1Zuhri 2 kelas pertame , tp kelas pertame mcm kelas akhir taw , pangai budax2 tu ya allah ! mcm ape daa , termasok aku , yaya , azlin , samirah n zahidah . haha
cm mne na ubah pangai ek ? pening aku ble pk2 kan balek .

demam + demam + demam

heyhh korg , aku demam :(
ngade kan ? haha
aku ta taw ble aku kene demam nie
memang rimas gler vavi lha .
dgn selseme + batok cm na mampos daa
pening kpale , esok daa skolah . hurmm
hope bole bgn lha esok .
smalam aku g mkn ngan adk aku
jmpe lha si ieyra yg cntekk putih melepak 2
hahaha . die panggl aku budax gendud .
ish kaw nie , aku shut kang , sedap2 jerk panggl gitu . hahaha
btw kaw cantek gler smalam :)
sblom balek aku kish kaw kan ? hahaa , aku ckp kaw bau masam but ta pown , kaw wangi smalam
suke aku dpt jmpe ngan kaw tahu ?! heee

Friday, April 22, 2011

gosh ! kering darah aku !

korg2 , yg kat fb mahupown di blogger sekalian .
wahhh gitu ! hahaha
kalaw na bg aku url 2, bg lha betol2 .
jgn kne kan aku .
due kali daa kene nie
first kene kat blogger sape entah
second kene kat fb , tbe pocong muncol dpn pc .
ya ampun ! kering darah aku , tuhan saje yg tahu time 2
aku nie daa lha penakot , haha .
so pade korg2 uh , jgn kene kan aku lagi k :)

yaya , yaya . haish

ya , see psl kaw kite kene diri smpai abs mase uztaz 2 . kaw nie , bikin masalah betol lha ngek . ish ! aku lempang kang . haha . story nie yaya punye punce lha , uztaz 2 masok kelas suh bace ayat hafazan , aku bace , si yaya nie aku ta taw lha die ta hafal ag ke ape . die berckp ngan aku , aku tgh syok2 bace tp telinge aku dengar lha si yaya nie berckp . tbe2 daa abs bace , uztaz 2 suh smue murid2 ddok kecuali aku n yaya . cilakak betol aku ckp , aku lawan ah uztaz 2 .
aku : amende nie uztaz , sye bace , yaya yg ta bace .
uztaz : sye ta kire lha , due2 diri .
aku : ala , relax ah ya , 10 minit jerk mase die , ta lame pown .
aku n yaya gelak kuat2 . huhu
entah pape lha si yaya tpu samirah . haha , aku n yaya tpu samirah , kiteorg ckp kiteorg g konsert JUSTIN BIEBER . HAHA . mende ta pergi pown . hihi . samirah beria - ia dengar story kiteorg . yaya ta tahan na gelak , die g gelak kuat2 . bodo betol . last2 kaw kene diri kat papan itam , hahaha . mcm popeye daa aku tgk kaw kat depan . hahaha .
moral of the story : korg jgn ikot pangai aku n yaya nie , nanty dpt balasannye . haha . byeee :)

Thursday, April 21, 2011

kami memang budax yg bermasalah dlm kelas 1Zuhri :)

hahaa . nmpk ta title 2 ? aku , yaya , azlin , samirah n zahidah telah dikategeori kan oleh ckgu f*ck dgn name budax yg bermasalah dlm kelas . ish ckgu nie , ta psl2 kiteorg kene rotan + tiap2 minggu masok bilik kaunseling . eee ! entah pape lha ckgu 2 kan . geram gler . next story :D
td kat skolah blajar geog , yaya mule lha ade pangai setan die , entah pape die nganjeng ckgu shahpul 2 tgh mengajar , naseb baek ta kene diri , ckgu 2 daa lha anti ngan aku , die panggl aku bini popeye , so aku panggl lha die popeye . tiap kali serempak jerk , aku panggl lha eh popeye , ckgu 2 tenung jerk . haha . aku jenis ta takot ngan ckgu 2 , die ta mara . ckgu 2 sporting meyhh :)

Wednesday, April 20, 2011

heyy korg :D

heyy korg , blanje aku ticket konsert Justin Bieber bole ? HAHA . mahal doe ticket untok 1 org , RM350.00 untok sorg . hoho . family aku ade 5 org , RM350.00 x 5 = ???
nahh kaw , maw bapak aku ta pokai an . mahal gler . ish ! aku daa pujok bpk aku na g tgk , bpk aku tnye bape harge ticket , aku ckp jerk RM350.00 tros bapak aku ta tnye daa . uhuk2 . na tgk konsert die . :(

Sunday, April 17, 2011

ouchh ! ghost !

ya ampun! aku rase na mengucap panjang2 jerk ble daa terkejot cm nie . ya allah ! gugor jantung aku doe . haha . aku ta taw lha blogger sape yg aku bukak 2 . tbe2 kua video pocong , jin masok islam lha , whatever lha , aku un cepadd2 tutup . terkejut gler babieh . huishh . serik aku na bukak blogger budax 2 .

Saturday, April 16, 2011

Sabtu (16.4.2011)

ya ampun ! betape bosan nye lha ary nie . ish ! aku ade omwork nie , daa na siap ag skit jerk . then na buadd buku latihan yg ckgu bg . byk siakk . malas nye maw uat . hurmm . ape aktiviti ptg nie n mlm ek ? nanty aku story taw . heee . daaa ~

Friday, April 15, 2011

Jumaat (15.4.2011)

ary jumaat pulakk , aku , samirah n ahidah jerk dtg skolah . si monyet2 yaya n azlin ta dtg . berpakat agk nye .
sokey lha . time sejarah , smue masok bilik tayangan . bilik 2 berdepan pulakk ngan dataran . huishh . memang sedapp lha aku tgk org ddok berkawad kan . hoho . ckgu kat depan mengajor , aku tgk kawad . maw ckgu 2 ta jerit suh aku bg perhatian . aku bosan aku pown ckp slow ikot org kawad 2 , kiri kanan kiri kanan , makin lame makin kuadd smpai ckgu 2 ajar tersasul . mane lha ckgu 2 ta mengamok . haha . last2 na masok kelas uh , aku minx maaf ngan ckgu . baek ta aku :) hahaaha

Khamis (14.4.2011)

okeyhh . ary khamis (14.4.2011) bfday shafiq hafisal . ex aku dlu . aku just wish jerk . taon lpas aku wish n kaw dpt present kan ? haha . aku bg baju giordano wane itam . aku ta penahh nmpk kaw pakai lagi , maybe baju 2 besar kot . hihi . taon nie aku ta taw na bg kaw ape lha doe . nanty lha aku pk2 kan ea . oke next story , perenggan ke dua . hahaha
  pade ary yg same jugax , time belajar bm , biase lha puake masok kelas kan *name ckgu secret .
entah pape die ta puas aty ngan aku , yaya n azlin . aku nie jenis ta brani lwn ckgu , sometimes kalaw sakit sgt aty , aku lawan jugax . huhu . amende entah si yaya n azlin ta bwk buku agk nye , ckgu 2 suh berdiri . ta kesah lha 2 kan . okeyhh , blajar bab "surat rasmi" , pelajaran darjah 6 diulang balik . sumpah aku ngantok dengar ckgu 2 ajar . na tana pown aku dengar jerk lha die bebel . huish . si yaya daa penadd diri , yaya pown merayap lha dlm kelas , pusing meja sane , pusing meje sinie . roundboard nye laen . ckgu 2 geram then bebel lha entah pape , aku n azlin ape ag , tanduk daa kua an *tanduk setan . haha . nganjeng2 lha . pastu ckgu suh bg alasan , tajuk surat 2 na mohon masok asrama kat skolah . yaya tnye ckgu " ckgu na alasan yg logik ke ta " ? kalaw ta logik uma sye ade antu , sbb 2 sye na ddok kat asrama . dgn muke slamber die ckp gitu . ek eh , aku n azlin ta tahan na gelak . kiteorg selak2 ketawe . huish . ary 2 lha paling aku ta bole lupe kan coz aku ta pnahh jadi setan cm 2 kat skolah . hahaha :D

Sunday, April 10, 2011

aku rindu kaw :)

aku mish kaw lha . sape ? ex bf aku yg jaoh . mish suare kaw , mish kaw pjok aku . hurmm . sokey lha . kaw un daa ade gf baru , aku un daa ade bf . so aku syg bf aku , kaw pown aku syg ugax :)
nie lha die . faris name nye :)
time raye .

last pic

pic atas nie time die konvoi ngan mem2 die . die yg ujung pakai cap n baju oren . chumell kan ?
syg kaw but aku syg bf aku lebih dri kaw :)

Saturday, April 9, 2011

digelar "teddy bear mushux " ?

see , u see title i . grrr ~ taw ta sape yg gelar aku name 2 ? ha nie budax bername Zainal Abidin Ali Affandi , budax 4st . ala aku ade letak pic die . tgk le . HAHA . die salu ckp "teddy bear mushux kesayangan abg" kate nye :D
teddy bear un teddy bear lha bang . ily <3

Tuesday, April 5, 2011

janji tp ta tunai kan .

aku benci kaw buadd aku mcm nie lha ! kaw janji pastu ta tunai kan . lepas nie aku tana pegang smue janji2 kaw uh . kalaw daa taw slh kaw , knape ta dtg pjok aku ? knape ? knape doe ? kaw memang suke kalaw kte gdoh an . sokey lha , kalaw pape jadi aku ta rugi but kaw yg akan rugi sbb smue nie slh kaw !

Monday, April 4, 2011

lame ta update . lalala :D

lame daa ta update blogger nie . sian kaw , aku tinggal kan . haha . maw tgk ta pic baru aku n fred ?
nie amek lha , tgk2 pic aku sorg n fred
nie ngan fred vevo lha :D
nie Sabrina Alattas lha :DD sape ag . oke go to the next pic
jaoh nye aku termenung kan . haha . ingt kat sape lha uh . heee :)
oke . nie last pic meyhh , chantekk ta ? chantekk kan ? aku na ucap kan terime kasih pade amer / amiruddin vevo name fb die . haaa . die snapp pic aku smpai baring2 lha . mcm ape daa aku tgk . haha . btw tq yaww ! cntekk gler pic yg kaw amek nie :D