Heyy ! selamat dtg :)

Saturday, January 29, 2011

show 29.1.2011 best !

29.1.2011 ary sabtu . show kat ... kat mane ek ? lupe ! haih . best gler . lpas abs show . nak balik ade larh longkang besar . eh cm mane larh nak langkah ek . dala pakai kain . arghh ! naseb baek my love ade , hairi yg tarik tgn aku . tq sygs :) then snapp pic smue . balik uma ckgu . kemas2 baju zapin , cabot sanggol smue . eh hairi nak balik daa . :( sedih siot . dala dtg pagi awal2 daa gdoh . ta pe larh . janji die na balik die ta lupe yg die WAJIB salam aku cm td :DD . wajib taw , bukan sunat . hahaha .
dari kiri yana , wiwin n aku belah kanan :)

me n wiwin :)

budax lelaki zapin yg suke buli aku , yg kiri nie azrie , adib , zarul n shafiq .

nie group zapin aku :)

Friday, January 28, 2011

bulan 5 show kat indon ?

gosh ! terkejot aku . cikgu ckp bulan 5 kiteorg ade show kat indon . aiyoo . jaoh nye , ta pe larh sesekali merantau tmpt org laen an . hahaa .

Sunday, January 23, 2011

gosh !!

gosh !! kalaw aku story mesti korg ta caye an ? nak story ke tak nak ? uwm , story jerk larh , but nie bkn maen2 ah , kenyataan yg aku alami .
23.1.2011 g angsana jb , ade konsert rock n riuh era . best gler2 !!
konset daa abs , so aku pown beramah mesra ngan artis2 an . fiq (mentor) , jinbara , wana , nashrin , tom n awi rafael . minx tande tgn smue , fiq pulakk tanye ngan tom n wana " cm mane aku nak ngorat budax nie ?" die pandang aku . perhh !! cair aku doe . haha . renungan tajam die bg . caya larh fiq . last2 , fiq ckp at umi aku , " kak jge anak akk , die besor sikit nanty sye ngorat " umi aku pown ketawe jerk die ckp gitu . hahaha
korg caye ? tak kan ? nie larh yg aku alami pade ary ahad 23.1.2011
:)

Saturday, January 15, 2011

yess !!

First date with hairi . location : kfc jerk . haha ( 2.9.2010)
Second date with hairi . Location : bowling . (15.1.2011)
best3 !! tapi tak sempat nak amek gmbor , ngajok ngan die . die pown ngajok ngan aku . um . ngajok psl ape ? aku pgg fon die n tak maw pulang . sbb ape aku ngajok ngan die ? hahaha . die tampo aku grr ~ ngade . ngajok smpai bergelut2 tgn ngan die . ish ! mane aku pegi smue die ikot . nak pujok sgt kan . pdn muke ! last2 salam pown cm nak tak nak jerk . um . then die minx maaf coz tampo aku . die kate "sory larh wak . sye tampo manjer jerk " ngeee ~ tampo manje ? sakit taw tak . best kan sye tampo balik :) heee . :D

Friday, January 14, 2011

ish !! awk nie

wahai hairi yg sye kasihi . haha . kalaw jalan uh pandang depan bole tak ? jalan pandang belakang pastu langgo sye . grr ~ ngade an . sorry ea tak bole nak text or gayot coz fon pade umi lorh . kene rampas coz tak study :) syg kamu <3

Thursday, January 13, 2011

awkawk :(

awkawk !! tlg jgn sebot mende yg sye tak suke muleyh tak ? sye benci kalaw sebot perkataan 2 . psl perkataan 2 larh kite gdoh ag skali , gdoh yg amat3 trok . hmm . now daa baek smule :) daa janji kan tak maw sebot ag . sye pgg janji awk taw :)

Monday, January 10, 2011

pendek !!

pendek3 !! aku minx baek2 nak pinjam marker , kaw kate tak de , then kaw baling pulakk marker uh kene kepale aku ek . jahat larh kaw . dala panggl aku makcik kuat2 aty kat pintu pagor skolah tadi . nanty kaw !! aku dendam ngan kaw .

Sunday, January 9, 2011

weee :DD (9.1.2011)

latihan tarian yg best !! best gler2 , dpt jmpe shafiq hafisal bkn pendek taw . haha . jmpe HAIRI MAJID ( bf ) <3 . sweet nye awk joget . chumell an . cikgu asyik puji die jerk . jelez taw :P . ahahaha .
ary selase dpt jmpe ag . besh3 !! muahh <3

Friday, January 7, 2011

pendek vs makcik . grr ~

haa . ade larh sorg budax yg bername AMIRUL SHAFIQ BIN ZAINUDDIN  , agk shumell dlm kelas , pendek , kuat ngajok ngan aku . hee .
knape title aku tulis pendek vs makcik ? haa nie larh kesah nye
aku suke panggl shafiq dgn name "pendek" coz die memang pendek gler + chumell time die ngajok . haha . 1st day skolah cikgu ckp jgn lipat tudung ke atas coz tak cun cm makcik jual kerepek katenye . hahaha . aku ter lupe cikgu pesan gitu . n aku lipat larh tudung ke atas then si pendek nie nampak n panggl aku makcik . grr ~ naik angin di buat nye die panggl aku cam 2 . but nevermind , aku ejek die balik dgn name pendek , haha , u all know what ? die ngajok n empas beg . gosh ! so cute larh muke die time 2 . nak nangis pown ade muke die . hahahaha . aku 1 kelas ngan die . rase nye ary2 gadoh dlm kelas dgn perkataan PENDEK & MAKCIK !! hahahaha . wat sementare nie aku just penolong dlm kelas . eeuukk !! malas nye nak jadi penolong . nie smue pendek punye psl larh . ale2 cadang kan aku jadi penolong . grr ~ awas larh kaw pendek :)

Monday, January 3, 2011

1st day masok skolah menengah :)

3.1.2011 aku bgn kol 6.20 pagi kejot haikal , kejot gendud n call kak ayu . borak ngan kak ayu jap . ahaha . tak de keje . then sambong tydo .
kol 10.30 pagi kene gegor katil oleh my father . ahahhaaha ,. kene bgn lorh . dala ngantok . um .
siap2 g skolah . sampai skolah pergghh ! naseb baek yaya pown sampai skali . fuuhh ! ahahaha , otw nak g dewan nmpk larh pulakk si gendud tekun dengo cikgu ngajor . :) ahahaha . sampai dewan dok bergalak ngan yaya imbas2 kembali cter ngangkung . ahahhaa . um . nmpk pulakk ex bf an :) daa lame tak jmpe die . :) btw tadi awk senyum2 jerk an . tegor pown tak nak . um . fine larh janji dpt tgk awk :)) . kalaw bole ary2 sye nak tgk awk taw :) ape aku merepek ? aduuhh . jgn pk psl die larh . study dlu kot . bosan nye . byk nak story tapi tgn malas nak taip . next time lorh story :)

Sunday, January 2, 2011

3. 1 . 2011

1st day aku masok skolah menengah . ape akan jadi pown tak taw larh . aku satu kelaz with yaya my twins :) best3 !!